lopers.jpg

De Health Check is een meetinstrument om risicofactoren in kaart te brengen op het gebied van voeding, gewicht, conditie, fysieke belastbaarheid en stress.

Naar aanleiding van de uitslag kunt u indien nodig bij Zorgwaard specifiek programma's volgen om deze onder controle te krijgen:
Stress de baas,
Fit en gezond gewicht,
Fysiofit training.
Rugtriatlon
Nek/-armtriatlon
Uiteraard bieden wij ook Individuele begeleiding en kan er gebruik worden gemaakt van een e-mailservice om u in het verbeteren van de leefstijl te ondersteunen.

Waar wordt de Health Check voor gebruikt?

1. Individuele test bij Zorgwaard fysiotherapie
2. Brede inzet in een bedrijf
3. Voor- en nameting bij onze programma's
De test kan volledig worden afgenomen (ongeveer 3/4 uur) of kan op maat gemaakt worden voor een cliënt of opdrachtgever.
Aan de hand van de resultaten van de Health Check krijgt u een individueel verslag en advies op maat.

 


De Health Check bestaat uit:

1. Vragenlijsten
Deze geven een beeld van de subjectieve beleving van u en hebben betrekking op diverse onderdelen van de gezondheid. Deze kunt u thuis middels internet invullen of op de praktijk.
2 .Testen
Deze zijn gericht op conditie, functionele belastbaarheid en kracht om een objectief beeld van uw belastbaarheid te meten.
3 .Onderzoeken
Deze meten de bloeddruk, BMI (Body Mass Index), vetpercentage en de buikomvang om het verdere beeld van uw gezondheid te compleet te maken.