Het boeit mij enorm hoe klachten bij kinderen en jongeren verholpen én voorkomen kunnen worden door het veranderen van houdings- en bewegingspatronen. Ik vind het mooi om te zien hoe de patiënt een proces doormaakt en beseft dat hij zélf wat aan zijn klachten kan doen. Kinderen die uit hun schulp kruipen en trots laten zien wat ze bereikt hebben, geven mij energie.

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om zelf ook te bewegen; zaalvoetbal en kickboksen zijn op dit moment de sporten waar ik mijn energie in kwijt kan. Mijn hoofd maak ik leeg door een ritje op de motor als het droog is. In meerdere landen heb ik al op de motor gezeten om nieuwe cultuur en landschappen te ontdekken.

Als kinderoefentherapeut vind ik het belangrijk dat kinderen de lol in bewegen weer terug krijgen en hun zelfvertrouwen vergroten! Dit doe ik met behulp van diverse oefeningen, spelletjes, adviezen over prikkelverwerking, schrijfoefeningen en binnenkort ook bootcamp voor speciale kinderen.

Daarnaast vind ik het een uitdaging om kinderen en jongeren zich bewust te laten worden van hun houding en beweging en de balans tussen belasting en belastbaarheid bij scoliose, spanningsklachten of ademhalingsklachten. Als slaapoefentherapeut kan ik voor zowel jong als oud ook geschikte oefeningen en adviezen geven.

(Ouders) van patiënten die onder behandeling zijn geweest waarderen mijn mix van enthousiasme, professionaliteit, openheid, doortastendheid en inlevingsvermogen.