In Nederland lijden ongeveer 2 miljoen mensen aan chronische pijnklachten. Ik weet zeker dat heel veel mensen minder last van hun aandoening hoeven te hebben, als ze maar goed weten hoe ze er mee om moeten gaan.

Mijn passie is dan ook om u te leren hoe u zelf met uw probleem kunt omgaan, zodat u optimaal kunt deelnemen aan de dagelijkse handelingen zoals werken, sporten, hobby’s, het runnen van uw huishouden enz. Ik leer u dan eigenlijk om uw eigen therapeut te worden. Handig, want die heeft u altijd en overal bij u.

Wat mij zelf vrolijk en blij maakt in mijn vrije tijd is dansen, tai-chi, dwarsfluit spelen en wandelen.
Ik behandel graag mensen die klachten hebben waar de dokter niet een heel duidelijke afwijking voor heeft kunnen vinden. Dat geldt voor de meeste mensen met rug-, nek-, schouder-, en hoofdpijn klachten, maar ook veel stress en spanningsklachten en ademhalingsproblematiek. (In medische termen SOLK genoemd).
Mijn specialisaties zijn Oefentherapie Mensendieck, Rugklachten, Chronisch pijn patiënten, SOLK, Slaapoefentherapie en Ademhalingstherapie (methode van Dixhoorn).
Patiënten omschrijven mij als deskundig, duidelijk in mijn uitleg, en als een warm, sympathiek mens waardoor je je als patiënt gekend en serieus genomen voelt.