ALK

You are here:

Aanhoudende Lichamelijke Klachten, oftewel ALK, betekent dat u klachten heeft waarvoor de artsen geen medische verklaring hebben kunnen vinden, of uw klachten zijn veel erger dan na aanleiding van het gevonden medische probleem te verwachten is. Er is dan geen/onvoldoende verklaring te vinden voor uw klachten, ons uitgangspunt is dat er wel degelijk iets met u aan de hand is, en dat uw klachten reëel zijn en ook te behandelen.

Mariska Mooren is aangesloten bij een Netwerk ALK . Dit netwerk is onderdeel van Beweegzorg Noord West,  https://www.netwerkalk.bnw.nl/

Belangrijke aspecten die tijdens de behandeling naar voren komen zijn het leren omgaan met de klachten en uitleg over wat er nu eigenlijk aan de hand is. U leert o.a. hoe u zich beter kunt ontspannen, ondanks de klachten. Hoe u uw dagelijkse activiteiten beter kunt indelen of doen. Ook bouwt u aan het verbeteren van uw belastbaarheid. Daarnaast wordt vooral gekeken naar wat u nodig heeft om weer beter te kunnen functioneren.
Niet alle klachten zijn op te lossen, dan zoeken we samen met u naar een manier waarop u uw leven kan leven zoals u dat zou willen ondanks de klachten.

Voor meer informatie:
http://www.vicinonhn.nl/over-vicino/videos/video-zorgprogramma-ALKhttps://www.netwerkalk.bnw.nl/